fbpx
  • 11 maart 2020

20 km van Brussel ten gunste van ’t Eilandje

20 km van Brussel ten gunste van ’t Eilandje

20 km van Brussel ten gunste van ’t Eilandje 1024 731 L'Ilot
20 km van Brussel ten gunste van ’t Eilandje
Deze editie van de 20 km van Brussel gaat door op zondag 31 mei in het Jubelpark.

Iedereen die wil joggen en dat een solidaire dimensie wil geven, kan lopen ten gunste van ‘t Eilandje!
Meelopen in de 20 km van Brussel ten gunste van ‘t Eilandje is een concrete manier om je steentje bij te dragen aan de strijd tegen dakloosheid:

* Leef je uit en laat ‘t Eilandje er mee van profiteren : doordat je voor, tijdens en na de loopwedstrijd met vrienden en kennissen over ’t Eilandje spreekt, help je om ons bekender te maken!
* Door giften in te zamelen ten gunste van ‘t Eilandje, steun je onze werking op het terrein met de meer dan 1150 mensen die we elk jaar begeleiden.
* Door te lopen in een T-shirt van ‘t Eilandje, maak je klaar en duidelijk dat ook jij een einde wil maken aan dakloosheid.

Waarom loop je met ONS?

Het team van ‘t Eilandje zal voor je klaarstaan om je tijdens je hele challenge te begeleiden: gewaarborgde inschrijving, trainingen samen met de andere lopers, rugnummers, een voor de wedstrijd aangepast T-shirt in de kleuren van ‘t Eilandje, we waken over je spullen tijdens de wedstrijd, drankjes, aanmoedigingen van onze vrijwilligers, een fotoreportage van je deelname, een kiné-massage na de wedstrijd, dagverse huisgemaakte hapjes om weer op kracht te komen …. en uiteraard de voldoening dat je voor de goede zaak loopt.

Zin om mee te LOPEN?

Klik hier: https://lilot.koalect.com/create-project/type
Voor meer informatie of als je namens je bedrijf wil meelopen, neem dan contact met Adélie : a.gerlache@ilot.be

Als je het enthousiasme in je omgeving wil delen, meld je dan aan bij ons Facebook event !